GSM specialist Breda

Bent u opzoek naar een GSM specialist Breda? Bij de GSM Chirurg bent u aan het juiste adres! Is uw camera kapot of beschadigd? Dan kunt dit bij ons snel en goedkoop laten repareren. De GSM Chirurg heeft al meer dan 5 jaar ervaring en biedt u een gegarandeerd uitstekende service aan. Natuurlijk gaat u het liefst zuinig om met uw GSM. Maar wij begrijpen dat het erg vervelend kan zijn wanneer uw toestel niet goed functioneert. Heeft u een GSM waar u veel problemen mee ervaart? Dan biedt GSM Chirurg de GSM specialist Breda de oplossing voor u!

Verschil tussen een GSM en Smartphone – GSM specialist Breda

Wat heeft een GSM wel en wat heeft een GSM niet vergeleken met een smartphone

Gsm Smartphone

Bellen ja ja
Sms’en ja ja
Internetten nee ja
Applicaties installeren nee ja
Toetsenbord Meestal fysiek Meestal is het virtueel
Camera Matig (is wel aanwezig) Matig tot zeer goed

Wanneer het om telefoons gaat zijn ‘GSM’ en ‘Smartphone’ twee veel gebruikte termen. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een GSM en een Smartphone? En zijn er überhaupt wel verschillen? We noemen een smartphone vaak een GSM maar deze 2 termen verwijzen naar andere apparaten. Je kunt met beide apparaten bellen en sms’en. Maar de mogelijkheden van een GSM houden hier voor het grotendeels op. Een smartphone heeft vergeleken met een GSM meer mogelijkheden. 

Veel van deze opties en functies zijn terug te vinden op computers, laptops, en tablets. De meeste smartphones kunnen daarom ook e-mailberichten ontvangen en versturen, applicaties installeren, en op het internet surfen. Een ander groot verschil tussen GSM’s en Smartphones is dat GSM’S ook vaak fysieke toetsenborden hebben terwijl het toetsenbord bij smartphones vaak digitaal is. Bent u op zoek naar een GSM specialist Breda? De GSM Chirurg kunt u hierbij hulp bieden. Als u interesse heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op met de GSM specialist Breda.

GSM specialist Breda

Een goedkope en snelle GSM reparatie

Voor reparatie aan uw GSM kunt u bij de GSM Chirurg terecht. Wij zijn deskundigen, met al meer dan 5 jaar ervaring in het vak. Onze jarenlange ervaring in het vak helpt ons met het oplossen van uw problemen. Een GSM kan veel verschillende beschadigingen oplopen. Echter hebben wij veel ervaring met het repareren van GSM’s. Een GSM reparatie hoeft niet lang te duren! Loop niet langer rond met een gebroken GSM scherm of andere defecten en kies voor de snelle service van de GSM Chirurg, de nummer #1 GSM specialist Breda.

Contact

Heeft u vragen over GSM specialist Breda? Of heeft u misschien nog vragen over onze overige, snelle en voordelige reparaties? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons altijd contacteren door simpelweg uw gegevens achter te laten via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 076 886 37 46. Repareer vandaag uw laptop, computer, smartphone of tablet bij de GSM Chirurg, voor de snelste en voordeligste telefoon reparaties in Breda. Blijf op de hoogte van GSM specialist Breda door ons te volgen op Facebook.